Welcome to Night Vale ">
ʟᴀʏᴏᴜᴛ ʙʏ © ᴍ ᴏ ᴄ ʜ ᴀ
The layout was made specially for me.
All links open in a new tab.

 50 Best of Tweets from Night Vale
"Higgy magadban. Távoli, ősi isten vagy, akiről csak az irodalom kutatói vitáznak néha. Ha te nem hiszel magadban, senki sem fog."



 @NightValeRadio

fanart: elentori

Amíg lesz egy kis időm a következő epizódra, gyorsan hoztam
pár rövid mondás mára fordítást a hivatalos twitterről.



1. "Higgy magadban. Távoli, ősi isten vagy, akiről csak az irodalom kutatói vitáznak néha. Ha te nem hiszel magadban, senki sem fog."


2. "A növények és a fák takarmányállatai vagyunk: élelmet és levegőt adnak nekünk, tudván, hogy hamarosan meghalunk és tápláljuk majd őket. "


3. "Ha az égre nézve valaha is kételkedni kezdtél más világok létezésében, tudd, hogy valahol egy teremtmény az égre nézve most épp benned kételkedik"


4. "Mi szeretnél lenni, ha nagy leszel? Mi szeretnél lenni, ha meghalsz? Mi szeretnél lenni, amikor szétfoszlasz majd az űrben?"


5. "Nincs semmi az ágyad alatt. Nincs semmi a szekrényedben. Nem vár rád semmi a sötétben. A semmi a legrettentőbb dolog mind közül."


6. "Elvitte a cica a nyelved? És a szemeid is? A cica gyűjti a fogaid és a hajad és a bőröd? Az állattartás szépségeinek ára van."


7. "1. Nyissa meg a böngészőt 2. Menjen a beállítások/biztonság fülre 3. Kapcsolja ki az "árnyalak mely a kertemben áll, s sosem beszél, s sosem mozdul" mezőt 4. Indítsa újra a számítógépet"


8. "Időjárásjelentés. Péntek - tiszta Szombat - eleinte felhős, mely később bizonytalanná válik Vasárnap - MINDEN KIDERÜL"


9. "Szép bőröd van. Jól összetartja a véred meg szerveid - és még csak nem is szivárog. Remekül festesz."


10. "Isten hozott itthon. Ebben a jellegtelen kockában, ami mától az otthonod. Ne ordíts. Isten hozott itthonkockában. Ne ordíts már, kérlek. Isten hozott a kockában. Csitt."


11. "Ha olyasvalaki hal meg, akit senki nem gyászol, a szomorúságot átutalják egy véletlenszerűen kiválasztott embernek. Ezért csüggedsz el néha indokolatlanul."


12. "Találj ki magadnak egy nevet. Tedd kiejthetetlenné. Készítsd el agyagból és sárból és vérből. Átkozz el mindenkit, ki kideríti nevedet."


13. "Az univerzum, egyebek mellett számos feketelyukat tartalmaz, valamint roppant fény- és gázfelhőket, végtelen űrt, egy gyémántbolygót és a te kicsiny testedet."

14. "Nézz magadba. Hogy ezt megtehesd, meg kell találnod a testedet. A rendőrség továbbra is keresi. Továbbra is sikertelenül."


15. "Hallgass a szívedre. Emeld közel a füledhez. Madárcsicsergést hallasz? Napról-napra hangosabbak lesznek."


16. "Nincs értelme a kiömlött tej fölött pityeregni. Nincs értelme a kiömlött mogyoróvaj fölött siránkozni. Nincs értelme a földre hullt pirítós fölött sikoltani, "Miért? Miért?""


17. "Össze vagy zavarodva? Nem tudod, mihez kéne kezdened? Nahát, ez tök úgy hangzik, mintha ember lennél. Sok sikert."


18. "Ne félj a pókoktól! A pókok a barátaid! Bocs, félreérthetően fogalmaztunk. Titokban minden barátod pók. Máris jobb."


19. "Az élet olyan, akár egy doboz csoki - egy idegen nyújtja át neked, és férgekkel van tele."


20. "Ha a kristálygömbbe tekintve semmit sem láttál, az nem jelenti az, hogy nem a jövőd hű képét mutatta."


21. "Az univerzum hatalmas. Hatalmas vagy te is. A hangyák is hatalmasok: a végtelenségnek különböző kiterjedései vannak."


22. "Kövesd a szíved. (Könnyű dolog lesz vele, mert lassan mászik, és feltűnő vércsíkot húz maga után.)"


23. "Körbevettünk téged! - kiáltja minden, ami nem te vagy."


24. "A gyerekek csak a szegényes képzelőerejük miatt néznek be az ágy alá. Miért ne lebeghetne a szörny épp felettük, láthatatlanul?"


25. "December 25. Fiú született ma. Egy nagyon éhes fiú. Ételt követel. Annyira éhes. Lassan kifutunk az ennivalóból. Ránk vadászik. Küldjetek segítséget."


26. "Légy olyan, akár egy fa: sztoikus, gyönyörű, erős, és olyan, aki megtűri maga körül a madarakat."


27. "Ha arra gondoltunk volna, hogy a bőrre a szíved felett, akkor úgy fogalmazunk. Hagyd abba a kiabálást, tedd a szívedre a kezed, és ismételd utánunk..."


28. "Az éjszaka és a nappal főképp abban különbözik, hogy mennyi részletet kell kitöltenie a képzeletednek."


29. "Képzeld el magad egy vadiúj autóban. Képzeld el magad új bőrrel, hajjal és fogakkal. Képzeld el magad másként, ahogy más életet élsz. Őrülj bele."


30. "Az állat minden részét felhasználtuk a termék készítéséhez. A testét. A lélegzetét. Délutáni árnyát. Félelmét, mielőtt meghalt. Az emlékét, most, hogy elpusztult már."


31. "Könnyen megtudhatod, milyen öreg egy fa, ha megszámlálod a fogait."


32. "Készíts egy fotót. Tovább tart így majd. Készíts csak képeket, remélve, hogy meghosszabbíthatod az időt. Fotózz, hogy elkerüld az egyre kurtuló létet."


33. "Ahogy a régi mondás is tartja: "Neeee! Kérlek, neeeheee! *hangos kaparászás*"


34. "Kérdezze meg orvosát, fogja-e bárki is hallani a sikolyait. Kérdezze meg újfent, határozottan suttogva. Kérdezze meg újra, pusztán egy görbe mosollyal."


35. "Ma egy gyönyörű idegennel találkozol majd. Ami azt illeti, több száz gyönyörű idegennel. Mindenki szép, és többségüket nem is ismered."


36. "Hagyd elkóborolni az elméd, és valami más veszi majd át a helyét. Valami gyönyörű és szörnyű és tollakkal fedett és ősöreg."


37. "Tudod, van az, hogy minden évben lenyelsz nyolc pókot álmodban. Ami azt illeti, a számuk egyre nő. Szerveződnek. Elég drámai kitörést terveznek. Elég hamar."


38. "Amikor kívánságot mondasz egy csillagra, valójában egy műholdat láttál, a kívánságod pedig rögzítették és kategorizálták; most egy ügynök munkaköre, hogy teljesítse."
39. "A legrövidebb távolság két pont között egy hazugság."

40. "Írd le magad egy életben vagy többen."


41. "Elkezdesz dúdolni egy Beatles számot, és hirtelen mindenki körülötted ugyanarra a dalra gyújt. Azt hitted, egyedül vagy otthon. Sok sikert."


42. "Motivációt keres munkájához vagy magánéletéhez? Mi is. Szerintünk egy barlangban rejtegetik. Kiáltson, ha megtalálta."


43. "Bár olyannak látnád a világot, amilyen valójában! Szépséges és lángok emésztik és borzasztó."


44. "Szép dolog valóra váltani a gyermekek álmait, de most már térdig járunk a dinoszauruszokban. Fogjuk vissza magunk egy kicsit." 

45. "Egyszerűbb engedélyt kérni, mint megbocsátásért sikoltani."


46. "A média kitalációi: lovak, szél, ceruzák. A kormány kitalációi: hold, hegyek, öröm, bánat. A te kitalációid: te magad."


47. "Meg tudnál őrizni nekem egy titkot? Vagy egy papírzacskót, amiből vér csöpög? Tudnád őrizni valahol? A szekrényedben, mondjuk?"

48. "GRATULÁLUNK!, mondja a felirat a pázsitodra szúrt táblán, és rajta egy villódzó nyíl lefelé mutat egy mély gödörbe. Rengést hallasz, vagy semmit sem."

49. "Adj valakinek egy halat, és jóllakatad őket egy napra. Mondd el ennek a valakinek az igazat a halakról, és soha többé nem alszanak majd nyugodtan."


50. "Súgj egy szörnyű titkot valakinek, akit kedvelsz. Mostantól hatalmukban áll elpusztítani téged, de nem fognak. Ez a szeretet."



Melyik a kedvenced?
[h o z z á s z ó l o k]

Címkék:

"50 Best of Tweets from Night Vale" közzétéve : 2014. május 18., vasárnap @1:14 | 12 hozzászólás

« vissza

Copyrighted © TeaCakeHouse. All rights reserved. Thank you.
View with Google Chrome in a 1280 x 800 SR. Inspired by Kaith, Images from Cursor from Images from